Vidar-Ulkebøl piger i 2. division

Sport: U14 piger hos Vidar-Ulkebøl går en spændende sæson i møde efter at det lykkedes dem at kvalificere sig til 2. division. Også 2. holdet har ambitioner.

2. division

Træner Carsten Lorenzen: – Selvom vi kun har været igang i kort tid efter sommerferien, så viste pigerne hvad de dur til og kvalificerede sig til 2. division.

Der er plads til alle på U14 piger holdet hos Vidar-Ulkebøl. Det bedste hold er altså nu at finde i 2. division, mens 2. holdet er tilmeldt B-puljen – med en ambition om at kunne spille med i A-rækken efter jul.

B-hold

– Vi kan rumme mange spillere og har et fantastisk team omkring holdet. Så der er plads til de spillere der gerne vil være med i toppen, har evnerne og ambitionen, men så sandelig også til de piger der bare gerne vil dyrke en sjov, spændende og udfordrende sport, hvor der også er plads til grin og sjov, slutter Carsten Lorenzen.

Vil du prøve kræfter med håndbold, så kig forbi og prøv håndbold tirsdag fra 17.30-19.00 i Humlehøj Hallen eller torsdag 19.00-20.30 i Ulkebøl hallen. Alle er velkomne.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz