Venstre klar med 45 kandidater til regionsvalget

Regionen: Venstre stiller med fuldt hold til regionsvalget i november. Når de syddanske vælgere om præcis 3 måneder går til stemmeurnerne for at afgive deres stemme til kommunal- og regionsvalget, vil der være hele 45 kandidater at vælge imellem under Venstre-V’et på stemmesedlen.

Med Regionsrådsformand Stephanie Lose i spidsen stiller Venstre dermed med det maksimale antal kandidater, som valgloven giver mulighed for.

Fra Sønderborg finder man Tage Petersen og Peter Jørgensen på listen.

Kandidatfeltet spænder vidt, både hvad angår geografi, køn, alder og erhverv. Der er således repræsentanter fra alle regionens 22 kommuner på holdet, ligesom der er hele 48 år mellem listens yngste 22-årige og ældste 70-årige. Ca. en tredjedel af de opstillede er kvinder.

– Vi stiller med et engageret hold på 45 kandidater. Mænd og kvinder, der repræsenterer samtlige 22 kommuner i regionen, i varierende alder og repræsenterende mange forskellige erfaringer, uddannelser og erhverv. Jeg er rigtig godt tilfreds med det udgangspunkt, det giver for at komme i dialog med vælgerne i de kommende måneder, siger formand for Venstre i Region Syddanmark, Anders Jessen.

. Med et veldrevet sundhedsvæsen og en indsats inden for regional udvikling, der skaber vækst og jobs, er der rigtig meget at glæde sig over – og det gør vi. Men i Venstre er vi i arbejdstøjet, vi er ambitiøse, og vi vil videre – både med mere og bedre sundhed og vækst i hele regionen. Jeg er stolt af at stå i spidsen for et stærkt og mangfoldigt hold, der er klar til at kæmpe for det, siger regionsrådsformand Stephanie Lose.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz