Vejstrid og hemmelige byggeplaner

Byrådet: Flertalsgruppen besluttede på onsdagen byrådsmøde, at inddrage det areal ved Joachimparken, som der allerede fejlagtigt er gjort indhug i ved forlængelse af Nordvang i Sønderborg. Det skriver Jydske Vestkysten.

– Det er da en kedelig sag. Processen forud har ikke været i orden. Alligevel er min holdning at gennemføre eksproprieringen, for hvad er alternativet. Skal vi flytte vejen. Det er ikke en rimelig mulighed, sagde borgmester Erik Lauritzen (S) i indledningen, hvorefter Stefan Lydal (DF) fik ordet og påpegede en række kritikpunkter.

– Naboer er blevet kørt over. De er blevet holdt udenfor, selvom de fik en trafikeret vej i deres baghave med henvisning til, at vejen ikke var omfattet af VVM-pligt. Der har ikke været styr på, hvem der ejede jorden, og hvor skellet gik. Forvaltningen har udleveret det forkerte kortdata til Niras, som dermed har tegnet i blinde, siger politikeren, der havde begæret sagen i byrådet.

Her ses området før Nordvang blev forlænget ned gennem området hvor der tidligere var sportsplads. Det er også her der tilsyneladende er planer om at etablere ti byggegrunde. Foto: Google Maps

Under behandling af sagen er der til byrådsmedlemmerne blevet udleveret et kort fra 2015 hvor der er gjort plads til ti byggegrunde i området hvor Kasernen tidligere havde sportsplads. Planer der ikke tidligere har været fremme i offentligheden.

Du kan læse mere om sagen på Jydske Vestkysten

Giv en kommentar

1 Kommentar til "Vejstrid og hemmelige byggeplaner"

Giv besked ved
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest bedømte
flrmming christoffersen

typisk kommumen de ved jo godt vejen ikke kan flyttes efter den er lavet det er da med vilje de har gjort det. håber samtlige politikere bliver stemt ud til valget

wpDiscuz