Tak for sommer – blandet vejr affære de næste to uger

Det er ikke opmuntrende ord, der kommer fra meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Janne Hansen, da Newsbreak.dk spørger ind til dagens vejrudsigt.

Ikke medmindre man holder af regn- og tordenbyger. For det kommer der en del af. Over flere omgange.

– Der er en varmfront på vej ind over landet med regn og torden, og vi får regn og torden rigtig mange steder, fortæller Janne Hansen.

Som om det ikke var nok, vil der torsdag aften og nat komme en koldfront til landet, og også den byder på regn- og tordenbyger.

Kolde og varme regn- og tordenbyger

Den eneste forskel på de to omgange uvejr er, at koldfronten betyder, at der fredag bliver omkring 20 graders varme i Danmark. Torsdag får vi mellem 18 og 23 graders varme, og da det bliver kombineret med regn- og tordenbyger, vil Janne Hansen ikke udelukke, at danskerne kommer til at mærke en klam fornemmelse, når det trækker op til uvejr.

Juli tegner til at blive en køligere måned end normalt for årstiden, og det virker altså ikke til, at Janne Hansen kan love bedring på den front. – Det kan sagtens nå at ændre sig, siger Janne Hansen. Men som sagerne står kan hun ikke love masser af solskin i weekenden.

– Der kommer lidt eller nogen sol fredag og lørdag, søndag bliver mere våd. Og næste uge er også en blandet affære, siger Janne Hansen.

Da Newsbreak.dk omtalte sommervejret onsdag, (eller det manglende sommervejr), kunne meteorolog ved DMI, Klaus Larsen, dog fortælle, at der muligvis er udsigt til mere stabilt og varmt sommervejr, når vi rammer august.

Inden da er det dog en god idé at være sikker på, hvor regnfrakken gemmer sig.

Giv en kommentar

3 Kommentarer til "Tak for sommer – blandet vejr affære de næste to uger"

Giv besked ved
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest bedømte

Lise Linow Henriksen Tanja Henriksen

Michelle Laugesen godt vi snart rejser!✈️

Ja hehe 12 dage !!

wpDiscuz