Syv års fængsel for drabsforsøg i Sønderborg

Retten: En 19-årig mand blev i går ved et nævningeting ved Retten i Sønderborg idømt syv års fængsel for drabsforsøg og våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder.

Den 20. august 2016 om eftermiddagen udviklede der sig i et område med boligblokke på Koralvej i Sønderborg skænderier mellem nogle forskellige personer.

Efter skænderiet løb den dømte hen i en lejlighed, hentede en pistol og affyrede den efterfølgende mod en 29-årig mand, der blev ramt af flere skud og var i livsfare.

Gerningsmanden blev 11 dage senere anholdt i Marseille i henhold til en Europæisk Arrestordre og bragt til Danmark. Det skete vurderes ikke at være bande-relateret.

Giv en kommentar

16 Kommentarer til "Syv års fængsel for drabsforsøg i Sønderborg"

Giv besked ved
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest bedømte

Hvad griner i af han fortjener det ikke, det var selvforsvar. Ham på 29 burde holde sig væk fra børn og se til sin familie istedet for jagte børn.

Jeg vil ikke blande mig i den interne erfære ☺ kender ingen af dem som sådan, slet ikke til at udtale mig om sagen personligt ☺ men objektivt set så der en person som har skudt hvad 8 skud hvor de 3 eller 4 rammer midt i et bolig kvarter en lørdag middag – vi griner af retssystemet og ikke personerne ☺

Det helt fint 🙂 Bare så længe i ikke griner ham der har skud for han har det bedste hjerte, men selv for den bedste kan der ske det værreste uden man har fortjent det eller ønsket det. 🙂

Nemlig 🙂

Så rigtigt søster , syntes det pisse syndt han for så længe :/

Det til grin..

Alene det at rende rundt med et skarpladt våben burde give 10 år bag tremmer.
Hvorfor have et våben hvis man er normal borger ?
Uanset om det er til selvforsvar eller ej, så har vi i DK en våbenlov, brydes den er der konsekvens, alle handlinger følges af en konsekvens, simpel matematik.

Der er gang i sønderborg…. og der er både våben og sprængstof narko m.m. sååå velkommen til virkeligheden…

Ja det er helt vildt hvad der foregår her på Als. Forstår ikke hvorfor den indre kerne (mafierne) ikke bliver taget. Det er jo kun de små der konstant bliver taget igen og igen og igen..

Genta Morina lige gyldigt hvad, så må man ikke skyde nogen i Danmark!
Her ringer man efter politiet, hvis der er problemer!
Og hvorfor havde han overhovedet et våben?
Det er ulovligt!!
Hvis man ikke formår at holde sig indenfor lovens grænser, så må man tage konsekvensen.
Sådan er det at leve i et retssamfund!

Mohammad Musleh

Hvem siger han ikke tager sin konsekvens. Og en anden ting hvis seks personer overfalder en, så havde jeg ikke tvivlet et sekund på at bruge den. Det var selvforsvar, men jeg gider ikke at diskutere med nogle

Ibrahim Malki

Genta Morina Selvforsvar??? … læs lige artiklen … [Efter skænderiet løb den dømte hen i en lejlighed, hentede en pistol og affyrede den efterfølgende mod en 29-årig mand, der blev ramt af flere skud og var i livsfare.]

Den 29 årig kunne ha tænkt sig om og det kunne hans venner og familie os som hjalp ham med overfalde et børn, altså synes bestemt ikke det er en fair dom men som sagt alt hvad i skriver ændre ikke på min mening.

Diana Mehlberg oh my god 😮

wpDiscuz