Syddansk samarbejde skal løfte det nære sundhedsvæsen

Regionen: Sundhedskoordinationsudvalget i Syddanmark har sendt et fælles brev til sundhedsminister Ellen Trane Nørby. I brevet skriver de, at de sammen er klar til at løfte fremtidens nære og sammenhængende sundhedsvæsen – hvis ministeren sikrer de nødvendige rammer.

Sundhedskoordinationsudvalget i Syddanmark, der består af repræsentanter fra Region Syddanmark, Praktiserende Lægers Organisation (PLO) i Region Syddanmark og de syddanske kommuner, har netop skrevet et brev til Christiansborg.

Brevet er en kommentar til den rapport, som Udvalget for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen afleverede til ministeren før sommerferien.

Ministeren har bebudet, at der på baggrund af bl.a. rapporten vil komme et nyt regeringsudspil for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

– Vi sender med brevet et stærkt signal til ministeren om, at vi i Syddanmark har et godt samarbejde på tværs af kommuner, region og praktiserende læger. Brevet er afsendt fra alle medlemmer af udvalget på tværs af partiskel, og vi er enige om, at vi sammen kan løfte det nære og sammenhængende sundhedsvæsen til et endnu højere niveau, siger formand for Sundhedskoordinationsudvalget og formand for Region Syddanmarks sundhedssamordningsudvalg, Tage Petersen (V).

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz