Sundhedsudvalget går med Natteravnene

Kommunen: Den 18. august tager Sønderborg Byråds sundhedsudvalg på tur i nattelivet i Sønderborg sammen med Natteravnene. På udvalgets dagsorden er et ønske om mere tryghed og livsglæde blandt børn og unge.

Sundhedsudvalget foran Sønderborg Rådhus.

Sundhedsudvalget vil “slå et slag” for at skabe større lokal tryghed og livsglæde, specielt blandt børn og unge – med blandt andet mindre hærværk, vold, misbrug og småkriminalitet. Udvalgsmedlemmerne tager de gule Natteravne-jakker på mellem kl. 23.50 og 01.00, hvor de sammen med Natteravnene vil gå en runde i det sønderborgske natteliv.

Natteravnenes grundtanke er, at tryghed og øget livsglæde kan skabes gennem synlighed af lokale voksne i det miljø, som områdets børn og unge færdes i i de sene aften- og nattetimer.

– Det glæder mig meget, at sundhedsudvalget tager med os rundt i nattelivet og slår et slag for, at Natteravnene frem for alt skal sikre, at de unge har forstået, at vi er der for deres skyld, udtaler formanden for Natteravnene i Sønderborg, Jytte Rasmussen.

Formanden for sundhedsudvalget, Helge Larsen, ser frem til trække i den gule trøje:

– Natteravnene skaber tryghed og øget livsglæde, når de er synlige i form af lokale voksne i det miljø, hvor børn og unge færdes i de sene aften- og nattetimer. Sammen med resten af sundhedsudvalget glæder jeg mig til at møde byens yngre borgere i øjenhøjde, siger Helge Larsen.

– Natteravnene er et fremragende eksempel på en frivillig forening, der er åben for alle ansvarlige voksne i lokalsamfundet – uafhængig af køn, alder, uddannelse, politiske, religiøse og etniske forhold, supplerer næstformand for sundhedsudvalget Claus Klaris.

Udvalget mødes med natteravnene på Bjerggade 11 A, Sønderborg, kl. 23.30, hvor det får en kort briefing, inden medlemmerne ifører sig Natteravnsjakkerne og er klar til at “gå i gult”.

Giv en kommentar

2 Kommentarer til "Sundhedsudvalget går med Natteravnene"

Giv besked ved
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest bedømte

Ole Nielsen, skal de med dig?

Har desværre ikke mulighed for det

wpDiscuz