Skyways Technics har trange kår i lufthavnen

Erhverv: Træerne vokser ikke helt ind i himlen, selv om jorden er gødet til det i hovedsædet hos Skyways Technics i Sønderborg Lufthavn. Det skriver Jydske Vestkysten.

For mens det går forrygende i firmaets afdelinger i både Billund, Dubai og Kuala Lumpur i Malaysia, så hænger den lokale udvikling i bremserne i selskabet med nu 120 ansatte. Og det skyldes bestemt ikke dårlige tider i branchen for vedligehold af fly:

– Jeg vil ikke lyde sur og vred, for hvis vi ikke havde vækst og udvikling her i Sønderborg, var vi flyttet. Men min ønskeseddel indeholder et stort ønske om at ting godt kunne gå lidt hurtigere, når man har brug for mere plads. Helt konkret har vi brug for mere asfalt og gerne en ekstra hangar til de fly, vi servicerer, forklarer adm. direktør i virksomheden, Benjamin Nielsen til avisen.

Flere fly holder på jernplader på græsset i stedet for på asfalt og i hangar. I nu et par år har Skyways Technics efterlyst mere plads.

– Jeg ved, der har været dialog med Skyways og kender til deres udvidelsesplaner, så det her er jeg ikke glad for at høre. Der er ikke noget, der skal gå i stå, fordi vi afventer et stykke strategiarbejde. Det må kunne køre parallelt med, siger formanden for erhvervsudvalget, Ole W. Stenshøj (K), som både strategiarbejde og vækstråd hører politisk under.

Du kan læse mere om sagen på Jydske Vestkysten

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz