Skansen klædt på til E-Sport

E-Sport: De sidste par dage har computerspillere dystet i spillet League of Legends på Sønderborg Slot i Cross Border Esport 2017, og fredag går det for alvor løs, når hovedturneringen begynder i Broager Sparekasse Skansen.

Skansen under ombygning til E-Sport

Og arrangørerne forventer, at turneringen bliver godt besøgt skriver Jydske Vestkysten.

– Vores mål er at runde 2.500 tilskuere i løbet af turneringen, fortæller formanden for Cross Border E-sport, Thomas Bjørn-Lüthi, der allerede er klar til at betragte årets turnering som en succes:

– Vores minimumforventninger er indfriet. Det har på nogle områder været udfordrende at finde opbakning, især i lokalområdet, fordi mange ikke kender eller forstår e-sport, siger Thomas Bjørn-Lüthi til avisen.

Han har dog mærket, at opbakningen er steget de seneste måneder:

– Vi er i år 1 nu. Næste år bliver det hele meget lettere. Der er mange i e-sportsmiljøet og lokalområdet, der har tvivlet på projektet. Ingen troede på, at det kunne blive så stort, men det lykkedes. Vi har allerede nu sponsorer og samarbejdspartnere, der giver tilsagn om at være med næste år. Så der bliver også en turnering næste år.

Så er arenaen klar til weekendens store slag.

Cross Border Esport 2017 består af en hovedturnering, hvor der spilles League of Legends, Counter Strike Global Offensive (CS-GO) og Fifa. Dertil kommer et lan-party, hvor alle har mulighed for at spille på hyggeniveau.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz