Sæt dit præg på fremtidens skov

Naturen: Hver især nyder vi alle vores helt egen skov, på vores helt egen måde. Én sætter pris på, hvor orkideerne vokser i skovens dybe og stille ro. For andre er skoven det bedste Fitness Center. Fødselsdage fejres i et madpakkehus og en sjælden sommerfugl bliver skudt med kameraet.

Nu kan du komme med på aftenskovtur i Sønderskoven tirsdag d. 30. maj kl. 19 og møde ”skovens folk”. Her får du mulighed for at fortælle hvordan din skov skal være.

skov sønderskov skoven 1

Naturstyrelsen er ved at lave en ny 15 årsplan for skovene i Sønderjylland, og inviterer derfor interesserede til en rundtur i den smukke forårsskov. Her vil ”skovens folk” være klar til at fortælle om driften af Naturstyrelsens arealer samt tage imod input vedrørende skovens kommende tiltag. ”Har du ønske om f.eks. bestemte træarter, genopretning af moser nye anlæg af stier m.m., så kom og få en snak med skovens folk” opfordrer skovrider Inge Gillesberg.

børn i skoven

Selve arrangementet starter kl. 19 ved Egetofte Naturskole. I dagens anledning er der dog allerede fra kl 18 fyret op i den store bålplads, så man kan tilberede sin medbragte grillmad.

skov sønderskov skoven

Efter skovturen ca. kl. 20.30 byder Naturstyrelsen på en kop kaffe i haven, hvor der også er mulighed for at snitte en gammeldags pilefløjte. Hvis der er varme i luften vil løvfrøerne afslutte med en ”Grøn Koncert”. Det lyder helt fantastisk når den lille grønne frø kvækker lystigt fra engene ved Egetofte – en af Danmarks bedste løvfrø-lokaliteter!

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz