Radioreklamer

Hver tredje indbygger på Als lytter til Radio Als mindst to timer hver dag.

Har din virksomhed brug for at få et budskab ud til en bred målgruppe i Sønderborgområdet, er Radio Als derfor et oplagt valg. Hos os får du professionel hjælp og sparring til at lave annoncen, men du bestemmer helt selv, hvor ofte din annonce skal bringes.

Skal vi ikke have en oversigt over hvor nemt det er? Link ned til den fine tekst du har her nedenfor under ”sådan bliver du hørt”

Vi har forskellige pakker, der sikrer dig den optimale løsning – uanset om du vil annoncere en enkelt uge eller et helt år. Se prislisten for annoncering her.

8 fordele ved radioreklamer:

Radiolyttere zapper mindre
Radiolyttere er mindre tilbøjelige til at zappe, når reklamerne kommer end for eksempel TV-seere.

Radio sælger overalt
Dine kunder kan høre radio uanset om de sidder i bilen, er på arbejde eller har fri.

Radio styrker dit brand
Radioreklamen påvirker underbevidstheden og påvirker igen og igen!

Du er altid på forsiden med radio
Der er kun din reklame at forholde sig til, så længe den varer.

Kun ét klik væk
Mange hører netradio, når de er på internettet. Dermed er de også kun ét klik fra din hjemmeside.

Radio skaber følelser
Du kan med lyden af hylende vind give folk kuldegysninger. Ved lyden af en brændeovn kan de næsten mærke varmen.

Radioreklamer bringes hvert 30. min.
ikke én gang ugentligt.

Frekvensen sælger
En reklame skal høres/ses 3 gange for at trænge igennem. De fleste medier når ikke kunden 3 gange inden for en kort periode. Det gør radioreklamerne. En annonce i avisen ses oftest én gang, hvorimod en radio reklame kommer igen og igen.

Mange tror, det er enormt besværligt at lave et radiospot. Det er det slet ikke. Radio Als samarbejder med en række professionelle aktører, der sikrer dig et hurtigt og godt resultat – uden at du selv skal i gang med hverken mikrofon eller manuskript.

Når du kontakter Radio Als for at få lavet et reklamespot, tager vi en snak om dine ønsker og behov. Herudfra laver vi et manuskript, som du selvfølgelig får til godkendelse. Når teksten er helt på plads, sender vi den til et reklamebureau, der er specialister i radio. De speaker teksten og laver hele lydsiden.

Det betyder, at du kan have det færdige reklamespot til godkendelse kun 2-7 dage efter, at du tog kontakt til os. Det kan vist ikke gøres lettere. Produktionen af et reklamespot med tekstforfatning, én stemme, musik og stemningslyde koster 1.200 kroner eksklusiv moms.

Kontakt os » for at høre mere om radioreklamer.

Kontakt:

Stationschef: Lisbeth Schiønning på:

Tlf.: 7445 1010 | mob.: 2970 6400 | e-mail: lisbeth@radioals.dk