Pælesiddernes all-stars møde

Kultur: Fra torsdag aften kl. 18 og til søndag aften kl. 18 er der 72 timer. I det tidsrum vil de fleste formentlig slænge sig i en sofa, gå en tur, shoppe, hygge med familien eller lave noget andet rart. Men sådan er det ikke for tre tidligere vindere af pælesidningskonkurrencen ved Mommark Marina. De er nemlig samlet hen over weekenden i jagten på 30.000 kr.

Carsten Kock fortæller til Radio Als at præmien udløses til den der sidder på sin plads – og har gjort det uafbrudt siden torsdag aften – når klokken bliver 18 søndag aften.

– Hvis én opgiver skal de to tilbageblivende dele præmien og hvis to opgiver så vinder den sidste hele puljen på 30.000 kr, siger Carsten Kock.

Privat foto

Vejret er ikke ligefrem ønskevejr til den slags konkurrence men det er blot endnu en sten på vejen for dem der sidder på de tre pæle. De må formentlig forvente at blive ømme i hele kroppen pånær lige bagdelen – den bliver efterhånden følelsesløs af placeringen på pladen, der kun måler 25×25 cm.

Du kan få en indblik i den noget særprægede sport ved at køre forbi Mommark Marina, der i løbet af weekenden også har arrangementer som sildespisning med Jazz-musik, helstegt pattegris, strandyoga, stenmaling og fest med dans og musik på kajen i de kommende dage.

Hør Carsten Kock fortælle om havnefesten:

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz