Påkørte grævling og mistede sin bil

Politi: En 24-årig mand fra Nordborg kom sent i aftes galt afsted på Asserballevej på Sydals.

Kl. 23:10 påkørte den 24-årige en grævling og da han holdt ind til siden for at få et overblik over skaderne blev hans bil påkørt af en bagfrakommende bilist.

Den 24-årige har ikke noget kørekort og da det var tredje gang politiet konstaterede at manden kørte bil uden kørekort, så blev bilen konfiskeret og der venter ham nu en bøde.

Der var i øvrigt ingen, udover grævlingen, der kom noget til ved uheldet.

Giv en kommentar

14 Kommentarer til "Påkørte grævling og mistede sin bil"

Giv besked ved
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest bedømte

Dennis Tilgaard Lauridsen

Det er jo en løgn

Henrik Lauridsen

Henriette Mille Nielsen

Benjamin Schmidt
Phillip Rasmussen

Mie Nørregaard Christensen det var det igår da vi kørte hjem

Ja

Undskyld men hvad fanden er det for en fortolkning af historien i har! Jeg sad i bilen der kom bagfra og personen foran kørte UD FORAN OS! Og “ingen andre er kommet til skade end grævlingen”.. Jeg er lige blevet udskrevet fra sygehuset for 2 timer siden – ikke helt uden smerter. Lad være med at lav artikler hvis i ikke kender sandheden..

Hej Pernille – vi får alle vore oplysninger fra politiet. Dette er deres udlægning af sagen over for os. Derfor kan vi ikke så godt skrive det på andre måder. Vi hverken “finder på” eller “fortolker” noget som politiet siger til os. Vi skriver det som vi får det at vide. Jeg vil opfordre dig til at tage fat i politiet, der jo nødvendigvis må have skrevet det forkert ind i døgnrapporten. /Flemming

🙂

Nu er jeg da så lige nød til og spørge radioen. Hvis som jeg kan læse IKKE kan stole på det der bliver skrevet her på fb. Fordi det enten er falsk information fra politiet eller noget der er opfundet. Så gider jeg sku da ikke bruge tid på og læse div. indlæg og slætter derfor alt der kaldes nyheder jer på min væg.

Hej Flemming – Tak for din besked. Vi er helt enige i at det du læser på vores hjemmeside, skal være i overensstemmelse med sandheden. Det er yderst sjældent at politiet, eller andre for den sags skyld, kommer med forkerte oplysninger. Men vi er naturligvis nødt til at stole på det vi får at vide hos politiet. Hvor var vi ellers henne? Til din information kan jeg fortælle dig at vi aldrig “opfinder” nyheder. /Flemming

Godt du ikke kom mere til søde.. sådan en klaphat der kørte uden kort. M.m. :-/

Rart med lokale nyheder, tak!

wpDiscuz