11.5 C
Sønderborg Kommune, DK
søndag, 22 oktober , 2017.

Radio Als er hele Sønderborgområdets radio. Hver tredje indbygger på Als stiller ind på Radio Als i mindst to timer om dagen. Det er vi rigtig glade for.

Når du er tunet ind på Radio Als, er du sikker på også at være tunet ind på, hvad der sker i dit lokalområde. Døgnet rundt serverer vores værter nemlig underholdende indslag, nyheder, konkurrencer og den bedste musik fra 1980erne og frem til i dag.

Vi spiller musik for alle aldersgrupper, og vi rammer da også bredt. Undersøgelser fra Gallup viser at lidt mere end hver 3. person i Sønderborg Kommune er fast lytter hos Radio Als.

Hovedparten af vore lyttere kommer fra Sønderborgområdet. Men takket være netradioen, kan vi høres i hele verden. Og vi oplever en stigning i lytterønsker fra blandt andet København, Californien og Australien.

Selv om det er vores værter, der styrer knapperne i radiostudiet, er lytterne med til at bestemme, hvad der kommer ud i æteren. Så har du noget at fortælle os eller har du bare lyst til at høre et bestemt stykke musik, så kan du bare sende os en sms på 40566518 eller en hilsen på Facebook.