Naturvandring i Oksbøl skov – skoven uden træer

Naturen: Torsdag den 8. juni er der mulighed for at komme på naturvandring og bl.a. høre borgmester Erik Lauritzen og skovrider Inge Gillesberg fortælle om planerne for Oksbøl Skov.

Skoven er endnu ikke etableret, men planen for skoven er nu på plads. Det er Sønderborg Kommune, Naturstyrelsen, og Foreningen Vandsamarbejdet som sammen skal etablere og finansiere Oksbøl Skov. Skoven skal beskytte vores drikkevand og skabe sammenhængende natur på Nordals til gavn for borgere og turismen i området.

Naturvandringen foregår den 8. juni kl. 19 – 21, og vi mødes kl. 19 ved Østergård Frugt, Havnbjergvej 21, 6430 Nordborg.

Der er få parkeringspladser på Havnbjergvej og Nederballestien (se kort), så det vil være en god idé, at komme på cykel.

Husk fodtøj som matcher en gåtur i det kommende skovområde.

Borgmester Erik Lauritzen og skovrider Inge Gillesberg byder velkommen og fortæller om projektet. Civilingeniør Susanne Vesten fra Sønderborg Forsyning guider sammen med naturskoleleder Andreas Hermann rundt i området og fortæller levende om den spændende natur og de ressourcer, som ligger over og under jorden. Turen afsluttes med friske nye jordbær, kaffe og rent drikkevand.

Kom og hør om skoven, som ikke endnu er der, men er godt på vej.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz