Musik i Tide-festival lukker veje og p-pladser

Trafik: Sønderborg lægger mandag og tirsdag lokaler og byrum til 140 koncerter for kommunens skoleelever. Det er den hidtil største version af Musik i Tide-festivalen. Flere p-pladser og veje i midtbyen spærres i den forbindelse.

7000 skolebørn fra hele kommunen kan glæde sig til masser af professionel musik, når Musik i Tide-festivalen mandag og tirsdag rammer Sønderborg. 140 koncerter byder festivalen på – og den inddrager alle spillesteder, ligesom der etableres musikalske hopspots på Slotskajen, i gågaden, på Sønderbro, skøjtebanen og Rådhustorvet. Musikgrupperne er professionelle og kommer fra Danmark, Sverige, Indien og Frankrig. Ud over skoleeleverne kommer der ca. 250 gæster fra ind- og udland, som er her for at vælge koncerter til deres skoler og kommuner.

Midtbyen vil med andre ord myldre med skolebørn, der går fra koncert til koncert, og det – sammenholdt med behovet for p-plads til musikerne – giver nogle udfordringer i forhold til trafik og parkering i Sønderborg mandag og tirsdag, den 24. og 25. september.

  • Skøjtebanen og Slotskajen er spærret for parkering 22.-26. september
  • Ringriderpladsen er spærret for parkering 25.-26 september
  • Z-aksen, dvs. Jernbanegade-Perlegade-Østergade er spærret for kørsel 25. og 26. september mellem kl. 8 og 16.

Giv en kommentar

2 Kommentarer til "Musik i Tide-festival lukker veje og p-pladser"

Giv besked ved
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest bedømte

Dorit Møller P-vagt?

Nok specielt om morgenen når dem fra kommunen møder på arbejde.

wpDiscuz