Kunstauktion i Borgen

Kultur: I denne uge er der en lang række aktiviteter i Sønderborg, hvor Sønderborg Handel og Borgen har sat fokus på en støtteindsamling til fordel for ”Lyserød lørdag” der indsamler midler til forskning samt helbredelse af brystkræft.

I Borgen er der lørdag den 7. oktober 2 auktioner hvor de indsamlede beløb sendes direkte videre til formålet. Kl. 12.00 sættes en række fine produkter som Borgens butikker har givet på auktion. Se mere på hvad der kan købes ved en præsentation af produkterne, i en udstilling der findes på øverste etage i centret, lige ved rulletrapperne.

De viste kunstværker bortauktioneres til fordel for ”Lyserød lørdag” lørdag den 7. oktober kl. 14.00.

Kl. 14.00 gælder det en kunstauktion, hvor 18 af vores lokale kunstnere har skænket et værk de har produceret specielt til fordel for ”Lyserød lørdag”. Der er indkommet mange rigtigt spændende kunstværker, der spænder lige fra pileflet til malerier. Disse bortauktioneres med mindstepris fra kr. 1.000 og opefter. Denne auktion retter sig både til private samt erhvervslivet i Sønderborg.

– Jeg håber på at rigtigt mange af vores øvrige lokale virksomheder og institutioner i Sønderborg vil bakke op om det initiativ vi har taget fra kunstnerne og handlens side, og giver nogle gode bud på de flotte værker der er indkommet. Brystkræft er en sygdom vi desværre alle enten kender en der har, eller har hørt om nogle har pådraget sig, så en god donation fra os alle i Sønderborg vil falde på et godt sted, og give yderligere håb for at det fremover vil være muligt at komme endnu bedre igennem en sygdomsproces, siger Centermanager Flemming Enghave fra Borgen.

– Og jeg vil ikke undlade at gøre opmærksom på, at erhvervsvirksomheder har mulighed for fradrag i skat ved at give et beløb til denne aktivitet, afslutter Centermanageren.

Et af de malerier der kan købes på auktion, udført af Lars Tholander.

Alle værkerne udstilles ligeledes i denne uge i centret, på 1. sal ved rulletrapperne.  Det er muligt at afgive et forhåndsbud ved at kontakte Flemming Enghave på tlf. 27535052, eller ved en mail til marketing@borgenshopping.dk Der vil også kunne bydes ved telefonbud på selve auktionen, dette skal ligeledes aftales med Centermanageren på forhånd.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz