Kulturnatten er bilfri

Trafik: På fredag er den Kultur- og Idrætsnat i Sønderborg. Det betyder lukkede veje ved havne- og slotsområdet og en opfordring til at gå og cykle til arrangementet.

Fredag eftermiddag og aften holdes der for 20. gang Kultur- og Idrætsnat i Sønderborg. Det betyder nul biler i området – til gengæld liv og glade dage, masser af mennesker i godt humør, hygge, opvisninger, natløb, fyrværkeri, musik, stande med foreninger, der fortæller om deres virke – og meget mere.

Visse gader i området er i den forbindelse lukket land for biler i kortere eller længere tid (se kortet). De deltagende foreninger har tilladelse til at sende èn bil med materialer til hhv. opstilling og nedtagning af standene. Er man gæst til arrangementet, at det bedst at gå eller cykle. Har man længere vej og er nødt til at køre i bil, så er der parkeringsmuligheder på bl.a. Ringriderpladsen, ved rådhuset og på Kirketorvet.

Som det fremgår af kortet, er den nederste del af Slotsbakken, Sdr. Havnegade, Sønderbro, Brogade og Store Rådhusgade spærret fredag fra kl. 11 til kl. 02 om natten. Det samme gælder det laveste stykke af hhv. Søndergade og Bjerggade.

Søndergade fra Solotrappen til Bagergade samt Bagergade er desuden spærret fra kl. 20.30 til 22.45.

Der er adgang til Museet på Sønderborg Slot i hele museets åbningstid frem til kl. 17.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz