Kom morgenfrisk fra start med Blå Flag

Naturen: I morgen, torsdag, har Blå Flag Center Sønderborg et særligt arrangement på Fluepapiret ved Sønderborg Slot. Det er en morgenfrisk start i bevægelsens- og livsnydelsens tegn.

De, der gerne vil være med, dukker blot op kl. 7.30 på Fluepapiret – stranden ved Sønderborg Slot. Her instruerer en medarbejder fra Blå Flag Centret i pilates og yoga – det er øvelser som løsner, styrker og smidiggør muskler og led.

Bagefter er der et glas juice og en snack til hver deltager.

Blå Flag Center Sønderborg tilbyder en morgenfrisk start på dagen torsdag med pilates, yoga, en forfriskning og tilbud om en lille guidet tur langs stranden.

– Er man rigtig morgenfrisk, hopper man også en tur ud i bølgerne. Og så kan man til sidst tage med på en lille guidet tur langs stranden, hvor der kigges på dyr og planter. Arrangementet er tilrettelagt, så alle uanset alder og forudsætninger kan være med, fortæller Blå Flag-koordinator i Sønderborg Kommune, Andreas Hermann.

Til arrangementet skal man medbringe en træningsmåtte, et stort badehåndklæde og – hvis man vil en tur i bølgerne – badetøj. Arrangementet finder sted torsdag den 10. august kl. 7.30-9.30.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz