Julen er i fuld gang for holdet bag julemusical på slottet

Kultur: Sommerferien er overstået og inden længe banker efteråret på døren. Og før vi får set os om, er det blevet juletid. I går tog skuespillere, sangere og instruktør hul på julestemningen, da de var samlet for at påbegynde arbejdet med den kommende julemusical på Sønderborg Slot.

Selvom der for mange stadig er længe til jul, så har julen allerede meldt sin ankomst hos skuespiller og sanger Mona Britt Nykjær, Anna Jørgensen Kaack og Kim Brandt. I går var de samlet til opstarten til prøveperioden på julemusicalen Hold Da Helt JUL, der den 30. november, 1. og 2. december skal opføres i Riddersalen på Sønderborg Slot.

De fire forestillinger bliver fyldt med jul, musik og selvfølgelig en god historie. Musicalen er for hele familien, men også for alle andre, der vil have en hyggelig oplevelse i de historiske rammer på slottet. Forestillingen, der har titlen Hold Da helt Jul, indeholder bl.a. 16 nye sange, hvor julen selvfølgelig er en vigtig del, men derudover vil man både møde Christian den Anden, landevejsriddere – og høre om, hvorfor vi holder jul og hvorfor det er vigtigt at hjælpe andre m.m. Manuskript, sange og musik er skrevet af Doris Sommerlund, Kim Holm, Karsten Munk og Michael Korup.

Den festlige julemusical bliver instrueret af den erfarne revymand og instruktør Jan Schou, der er er garant for et forrygende tempo og en forestilling fyldt med julestemning og komik.

Hele holdet bag musicalen Hold Da Helt Jul

Billetsalget er i gang og billetter kan købes hos Ugeavisen Sønderborg, Perlegade 53, 6400 Sønderborg eller på www.engodjulforalle.dk Billetpriserne er 170 kr. for voksne og 150 kr. for børn. Ønsker man at spise inden forestillingen, tilbyder Comwell Sønderborg en lækker julemenu inden aftenforestillingerne og kagebord inden lørdagens eftermiddagsforestilling. Køber man billet via hjemmesiden, skal menuen bestilles særskilt hos Comwell Sønderborg på telefon 74 42 19 00.

Forestillingen afvikles i samarbejde mellem En god jul for Alle, Sønderborg Handel, tekstforfatter og idémand Kim Holm samt en lang række musikalske talenter. Overskuddet vil gå til uddeling af julehjælp til familier og mennesker, der ikke selv har mulighed for at holde en god jul.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz