Ingeniørstuderende og virksomheder får mulighed for at se hinanden an

Erhverv: Som en del af ‘100% Climate Neutrality’ konferencen d. 4.-5. oktober 2017 har talentfulde ingeniørstuderende fra SDU mulighed for at møde lokale virksomheder fra Sønderborg-området.

Eventen finder sted fra 15.00-17.30 i hallen foran lokale U109 i SDUs lokaler på Alsion i Sønderborg.

Til stede vil der være repræsentanter fra Danfoss, Linak og øvrige virksomheder. Sønderborg Kommunes Erhvervsservice deltager også for bl.a. at promovere kommunen som arbejdsplads og fortælle om områdets attraktive jobmuligheder. Der inviteres desuden til en Tour de Companies i slut-oktober, hvor ingeniørstuderende fra hele Danmark kan møde Sønderborg-områdets virksomheder.

– Det er vigtigt, at ingeniørstuderende og virksomhederne kobles, så der er sammenhæng mellem uddannelsen og det job, som det gerne skulle føre til. Og med den nye ingeniøruddannelse, som er kommet til på baggrund af virksomhedernes støtte, er det selvfølgeligt, at virksomhederne mødes med de studerende, siger formanden for Erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj.

– Vores lokale virksomheder udtrykker et behov for veluddannet arbejdskraft, og gennem matchmakingen har de mulighed for at finde den helt rigtige kandidat.”, siger næstformanden for Erhvervsudvalget, Tom Holden Jensen.

Man kan læse mere om arrangementet på www.climateneutral.eu/engineering-students-industry-matchmaking

Matchmakingen er led i en større konference, 100% Climate Neutrality, som skiftevis finder sted i Sønderborg og Flensborg. Konferencen sætter fokus på klimaforandringer, hvor deltagerne arbejder mod klimaneutralitet gennem energieffektivitet og vedvarende energi.

Læs mere om konferencen på www.climateneutral.eu

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz