Egen UI fra Guderup modtager besøg af 2. Divisionsholdet fra Middelfart

Sport: Tirsdag kl. 18.30 spilles 8. Runde i DBU`s landspokalturnering på Linak Arena i Guderup. Det er 2. Gang Egen har kvalificeret sig så langt, første gang mødte vi Marienlyst og tabte 0-1 efter en scoring efter 88 minutter.

– Det er den nemmeste måde at kvalificere sig til Europa-fodbold – kun 6 kampe mere, udtaler træner Olav Jessen med et smil om læberne.

På tirsdag kommer 2. Divisionsholdet fra Middelfart på besøg, de medbringer kamerahold, og viser kampen live på deres lokal-tv. Middelfart vurderes af bookmakerne som favoritter til i denne sæson at rykke op i 1. Division!

Så det bliver noget af “en mundfuld” for vore lokale fodboldspillere fra Egen i Guderup. Egen er nyoprykkerne i fodboldens serie 1. Hen over sommerferien har klubben måttet sige farvel til 7 spillere, som alle skal læse videre i enten Århus, Odense eller København.

– Det er vilkårene for en lille lokal fodboldklub i provinsen, udtaler sportschef Martin Prokopek fra Egen UI.

Heldigvis har klubben også fået tilgang henover sommerferien, 5 nye i førsteholdstruppen og 1 ny i 2. Holdstruppen er klar til at tørne ud for den lille lokale fodboldklub. En klub der i øvrigt vægter det sociale sammenhold højere end noget andet. Selvfølgelig vil de gerne vinde; men sammenholdet, livslange venskaber og gode sociale oplevelser vægter højt i den lille klub.

Klubben håber mange lokale fra Als og omegn vil finde vej til Linak Arena på tirsdag for at støtte holdet i den meget, meget svære kamp mod Middelfart.

– Det vil blive flot fodbold at se, så kom til Guderup se en flot fodboldkamp og vore mange nye og “gamle” spillere, køb en kold fadøl og en fantastisk grillet ringriderpølse fra det lokale Detlefs Slagteri, slutter Martin Prokopek.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz