Drengekor søger mænd

Kultur: Sønderjysk Pigekor og Drengekor vil nu udvide koret på drengesiden. Nu skal der også mænd med.

Koret skal udvides med en herregruppe, så drengekoret bliver til et drenge-mandskor!

– Vi inviterer alle pige-drengekorets fædre til at danne grundstammen i dette nye tiltag, men vil meget gerne have andre udefra med også, fortæller kunstnerisk leder Mette Rasmussen.

– En herregruppe vil løfte vores drengekor, så der bliver mulighed for at synge satser for fuldt kor, og vores 20 drenge vil nyde at spejle sig i de voksne sangere. Samtidig giver det os mulighed for at give et sangtilbud til de drenge, hvis stemmer er gået i overgang, fortæller Mette Rasmussen.

Sønderjysk Drengekor tæller nu 20 sangere og de glæder sig til at synge sammen med de voksne “drenge”.

Herregruppen skal øve nogle onsdage kl. 19-20 fra 15. september – i forlængelse af drengenes prøve og under ledelse af Frank Laue. Der bliver et mindre kontingent – afhængig af deltagerantal.

Har du lyst til at være med, så kontakt os på info@sangcentret.dk

Desuden har koret plads til flere nye sangere i pige-drengekoret, så er du mellem 6 og 15 år og har lyst til at synge hos os, så meld til optagelsesprøve på www.sjpigekor.dk / wwwsjdrengekor.dk

– Vi kunne rigtigt godt tænke os at få fat i specielt nogle flere drenge – det er supersejt at synge – og en holdsport ligesom fodbold, fortæller Mette Rasmussen.

Giv en kommentar

3 Kommentarer til "Drengekor søger mænd"

Giv besked ved
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest bedømte

Drengekor søger mænd…..??????

Uffe Dalgas Brian Mansø Mojn

Tror faktisk det kunne blive godt, men de forskellige lag stemmerne ligger i.

wpDiscuz