Debat: S ønsker afklaring om BIOS-lønefterslæb

Debat: Radio Als har modtaget følgende fra regionsrådsmedlemmerne Poul Andersen og Jørn Lehmann Petersen:

BIOS lønefterslæb

Et enigt Regionsråd i Region Syddanmark vedtog på mødet mandag den 28. august at sætte yderligere fokus på færdiggørelse af lønafregning til redderne fra BIOS-tiden. Der iværksættes nu månedlige afrapporteringer til regionsrådet, dels i forhold til hvor mange reddere der er afklaret, og hvor mange man forventer at kunne afregne i den kommende måned.

I Socialdemokratiet har vi længe ønsket, at der kom mere åbenhed og især en hurtigere afklaring af det lønefterslæb, som redderne fra BIOS-tiden blev stillet i udsigt, da Region Syddanmark hjemtog ambulancekørslen efter konkursen i BIOS. Netop derfor foreslog vi regionrådsformanden, at regionsrådet fremover månedligt får en redegørelse over hvor langt man er i processen, men mindst lige så vigtigt, at regionsrådet samtidig får en melding om, hvor langt man påregner at komme i måneden frem til næste redegørelse. Det sidste forpligter parterne til dels at redegøre for konkrete planlagte tiltag, men også til løbende at sikre fremdrift i processen.

Det er vores forventning at regionsrådet med den trufne beslutning nu for alvor har sat en proces i gang, som giver en hurtigere afvikling af de faglige sager, der er ophobet i kølvandet efter BIOS’ konkurs. Vi håber således at alle sager kan være afsluttet inden jul – og forhåbentlig til alle parters tilfredshed.

 

Poul Andersen

Regionrådsmedlem (S)

Drejøvænget 45

Middelfart

Tlf. 23 23 61 50

Og

Jørn Lehmann Petersen

Regionrådsmedlem (S)

Farverløkke 41

Broager

Tlf. 40 40 58 33

Giv en kommentar

1 Kommentar til "Debat: S ønsker afklaring om BIOS-lønefterslæb"

Giv besked ved
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest bedømte

David Bomber Rasmussen

wpDiscuz