Cross Border Esport var begrænset succes

Sport: Det store esport-stævne Cross Border Esport, der i begyndelsen af september fandt sted i Sønderborg, var en succes. Det mener arrangørerne efter at have evaluereret stævnet, selvom det ikke tilskuermæssigt indfriede forventningerne. Det skriver Jydske Vestkysten.

Målet var 2.500 tilskuere, men tallet endte på 1.370. Der deltog ifølge CBE 406 spillere og coaches i hovedturneringen, hvilket var lavere end målsætningen på 500.

– Det var som forventet svært at tiltrække hold og gæster. Der er for tiden 4-8 stævner og lan-parties hver måned, og samtidigt er esportsmiljøet meget kritisk. Vi har også kun haft en kort periode til at markedsføre turneringen. Derfor kom vi for sent igennem med budskabet om turneringen, siger formanden for Cross Border Esport, Thomas Bjørn-Lüthi, der dog forventer større opbakning næste år:

– Nu ved folk, hvad vi byder på, og vi får masser af ros fra deltagerne. Vi har allerede topspillere, der kontakter os for at melde sig klar til næste års turnering, siger han til avisen.

Du kan læse mere på Jydske Vestkysten

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz