Broager Sparekasses jernmænd

Sport: Den 3. september afholdes Broager Sparekasse Alssundmand, som er ½ ironman. Sparekassen stiller selv med 3 ægte jernmænd!

De allerhårdeste triatleter gennemfører selv alle 3 discipliner, når Broager Sparekasse Alssundman skydes i gang. Det er 1,9 km svømning efterfulgt af 90 km cykling og 21 km løb. Der er dog også mulighed for at tilmelde et stafet-hold, hvor 3 personer tager en disciplin hver.

Det har Broager Sparekasse gjort med økonomichef, Jørgen Smedegaard, som starter med at svømme 1,9 km. Herefter tager erhvervsrådgiver, Hans Vigen, over, og cykler 90 km. Til sidst løber kreditdirektør, Andreas H. Andresen, de sidste 21 km i mål ved strandpromenaden i Sønderborg.

Broager Sparekasse Alssundman

Broager Sparekasse har igen i år valgt at være titelsponsor ved stævnet.

Økonomichef, Jørgen Smedegaard, starter med at svømme 1,9 km. Herefter tager erhvervsrådgiver, Hans Vigen, over, og cykler 90 km. Til sidst løber kreditdirektør, Andreas H. Andresen, de sidste 21 km i mål ved strandpromenaden i Sønderborg.

– Vi er jo sponsor og derfor er det også oplagt, at vi skal have vores eget hold med. Vi har hver især meldt os frivilligt til den disciplin, som vi er stærkest i, så det skal nok blive en sjov og hård oplevelse, fortæller holdleder for “Broager Sparekasses glade amatører”, Andreas H. Andresen.

Når triathlonstævnet skydes i gang søndag den 3. september er det anden gang det afholdes. Stævnet afvikles ved slottet og den nye strandpromenade i Sønderborg, hvorfra tilskuere kan nyde byen og de mange aktiviteter, der vil være i løbet af dagen.

I gang med træningen

De tre herrer er sporty anlagt, men efterhånden er der kommet fokus på træningen til din specifikke disciplin og distance.

– Jeg er gået i gang med træningen for et par måneder siden. I starten var det kun indendørs, men jeg har også trænet i åbent hav når vejret har været til det, fortæller Jørgen Smedegaard, som skal svømme 1,9 km.

Resten af sparekassens medarbejdere har sat kryds i kalenderen, så de er klar til at heppe på de seje kollegaer.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz