Brandmænd på inspektion i Sønderborg

Brandmands-træf: Præsidiet for “22. Internationale Feuerwehr- Sternfahrt- Organisation” kommer på besøg i Sønderborg for at besigtige omgivelserne forud for det internationale brandmandstræf, der skal afholdes i 2017.

Næste år ankommer omkring 4000 brandmænd til Sønderborg. Dog uden udrykning. De kommer i anledning af, at den 22. Internationale Feuerwehr Sternfahrt – et internationalt fagligt træf for brandfolk fra hele Europa. Arrangementet afvikles på Ringriderpladsen i Sønderborg.

I den forbindelse kommer de 55 medlemmer af præsidiet på inspektion i morgen og weekenden ud.

brandbil bro sønderborg

Fredag formiddag klokken 10.30 tager præsidiet på en guidet tur rundt i byen. Her skal de blandt andet se Sønderborg Slot, hvor man planlægger at lægge åbningsceremonien næste år, de skal bese bymidten med henblik på kommende optog og besøge festpladsen. Klokken 11.45 fortsætter de ud til Sønderborg Brand & Redning, hvor de skal høre om Dansk Beredskab og organisering af brandvæsner i Danmark, ligesom de bliver præsenteret for udstyret, inden de afslutter dagen med at spise aftensmad til Byfesten klokken 19.00.

Resten af opholdet kommer til at bestå af Præsidiemøde i Alsion, besøg hos Broager Frivillige Brandværn, hvor Broager Brandværnsorkester vil spille og en afstikker til Tinglev, hvor de skal besøge Beredskabsstyrelsen. Sidst men ikke mindst får de en bustur rundt til de historiske seværdigheder.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz