13.3 C
Sønderborg Kommune, DK
torsdag, 17 august , 2017.

Foreninger der er medlem af Radioens Venner kan få bragt informationer til lytterne i radioens aktivitetskalender, der bringes 2 x dagligt og i op til én uge før arrangementet.

Dog er der visse regler:

• Vi har deadline torsdag kl. 15.00. Alle nyheder og indlæg til den kommende uge, skal altså senest foreligge torsdag, ugen før begivenheden.

• Arrangementet må ikke have et kommercielt indhold og evt. sponsorer nævnes ikke.

• Vi kan ikke medtage arrangementer, som nogle drager kommercielt fordel af. Den slags henvises til vores reklameblokke, se nærmere her » eller ring på telefon 2970 6400 og hør nærmere.
• Der oplæses kun kortere meddelelser som er sendt til radioen via mail på radioals@radioals.dk. En kort meddelelse er på maks 5 – 6 linjer der indeholder info som: hvad, hvornår og hvorhenne.

*pr kalender år – fra 1. jan. til og med 31. dec.

BLIV MEDLEM AF RADIOENS VENNER

Radio Als har løbende udtrækninger, så meld dig ind, og bliv en del af Radioens Venner og støt din lokalradio. Hvem ved, måske er det dit navn vi udtrækker næste gang.

Støt op om din lokalradio og bliv medlem. Ved at støtte op om Radio Als, hjælper du med til at skaffe økonomiske midler til bl.a. at lave endnu bedre radio med lokale nyheder, lokale begivenheder, opdatere sendeudstyr m.m.

Alle kan melde sig ind i Radioens Venner og jo flere vi er jo bedre en radio kan vi lave her på Als. Skulle du have lyst til at støtte din lokalradio, kan du melde dig ind ved at udfylde skemaet her på venstre side. Husk i feltet under “ønsker til servicemeddelelser” at notere, at du har overført pengene på følgende konto nr. hos Arbejdernes Landsbank: Reg. nr.: 5354 Konto nr.: 0000 312 768. Så parrer vi det med din indbetaling, og registrer dig som medlem. Dette gør også, at vi kan finde dig når/hvis du vinder.

130.-
Enkelt person
Enkelt person Vores mindste medlemskab.
199
Husstand
450
Sølv forening
Dette abonnement giver mulighed for at få brag informationer omkring foreningens mange arrangementer i radioen, og dermed ud til 1/3 alle borgere i Sønderborg Kommune. Det kunne være alt fra arrangementer, til optagelser af ny medlemmer, informationer til indeværende medlemmer, jubilæer og åbent hus m.m.
650 pr år
Guld forening
Samme fordel som sølv medlemskabet. Ekstra: Man får mulighed for at få et budskab ud i æteren i form af et 2 min. radiointerview med en studievært. Dette kunne handle om en speciel begivenhed, et åbent eller lign. som I gerne vil have gjort ekstra opmærksom på.
950
Virksomhed