Back To Back med til Stella Polaris i Sønderborg

Kultur: Lørdag 12. august står hele dagen atter i chill-out’ens tegn. Stella Polaris gæster Sønderborg Slotspark med masser af lækker gratis musik til hele familien.

Så er det atter tid til at finde tæpper, solhat og madkurv frem. Lørdag 12. august klokken 12 – 21 slår Stella Polaris atter tonerne an til en hyggedag i godt selskab og god musik.

Verdens største gratis chill-out-event har i år 20års jubilæum. Sønderborg Slots grønne omgivelser matcher den afslappede stil der findes til festivalen, og som er begivenhedens helt store varemærke.

– Gæsterne smider sig i græsset, køber lidt koldt at drikke i baren, og lidt godt at spise, og kan derfra nyde et væld af bands og DJ’s gennem hele dagen. Stella Polaris er altid gratis og 2017 er ingen undtagelse, udtaler Kalle Bremer fra Stella Polaris.

Han afslører, at gæsterne i Sønderborg allerede kan glæde på forhånd til musikken:

– Specielt er jeg meget glad for, at vi har fået overtalt Back to Back at komme til Sønderborg og lave et specielt Stella Polaris-akustisk set, men også Wangel glæder jeg mig mega meget til. Og så ikke at forglemme engelske Martha Tilston, der leverer den sprødeste vokal man kun kan glæde sig til, fortæller Kalle Bremer.

Leg til børn

I år tænker Stella Polaris særligt på de mindste gæster, så der vil være et særskilt lege- og aktivitetsområde til børn.

Stella Polaris har desuden et særligt godt øje til Sønderborg som location. Kalle Bremer forklarer:

– Stella Polaris i Sønderborg er noget man hvert år glæder sig til. Specielt med historiske Sønderborg Slot og de smukke omgivelser med vandet omkring giver en helt særlig stemning. I Sønderborg er der også en meget større lokal stolthed og alle kender hinanden, og kommer gerne hinanden ved. Derudover er der så fantastisk samarbejde med kommunen, at man kun kan se frem til dette skønne samarbejde hvert år.

Stella Polaris foregår lørdag 12. august i Sønderborg Slotspark i tidsrummet 12 – 21. Alle er velkomne, og der er ingen entre.

Om Stella Polaris

Stella Polaris er en festival, båret af frivillighed, og har eksisteret siden 1997. Idegrundlaget bygger på chill out/ambient musik, som er elektronisk musik med vægt på lydflader og afdæmpede rytmer. Stella Polaris afholdes altid i naturskønne områder, som matcher festivalens sjæl og stil. Med chill-out musikken i centrum handler festivalen i høj grad om at nyde naturen og hinanden, hvad enten man kommer for at danse til rytmerne eller nyde dem fra et tæppe i græsset. Festivalpladsen tilbyder boder med mad og drikkevarer, og alle er velkomne til Stella Polaris.

Giv en kommentar

5 Kommentarer til "Back To Back med til Stella Polaris i Sønderborg"

Giv besked ved
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest bedømte

Mads Jørgensen Emil Hansen

Pernille Nielsen

Pernille Johansen

Har du set det, Simo Yousefi?

Har du set det, Simo Yousefi?

wpDiscuz